Meestal begin je niet zomaar aan een verbouwing, maar wanneer je woning niet meer aan je woonwensen voldoet kan dit de moeite waard zijn. Toch is er veel planning en kennis voor nodig om een verbouwing te organiseren, om nog maar te zwijgen over de tijd die erin gaat zitten. Niet iedereen heeft er vaardigheid in om de betrokken bedrijven goed aan te sturen en de kosten te beramen. JV Projectrealisatie in Haarlem helpt je graag zonder zorgen je huis verbouwen.

Het voordeel van een aannemer voor verbouwing

Een aannemer voor verbouwing in de arm nemen zal je gedurende het hele proces ontzorgen. Zo bespreken wij van tevoren je wensen en voorkeuren, informeren je over de mogelijkheden en dienen je van advies, waarna we het hele bouwproject voor je uitvoeren. Tijdens dit laatste onderdeel werken wij met bedrijven waarmee we al jaren samenwerken en die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Zo kunnen wij de werkzaamheden zo nauwkeurig mogelijk op elkaar aan laten sluiten en verloopt je verbouwing in Haarlem en omgeving zeer soepel en vlot.

Zorgeloos je woning verbouwen

Als aanspreekpunt zorgen wij ervoor dat je zorgeloos je woning verbouwen kunt. We zullen alles goed met je afstemmen en zijn er voor al je vragen. De voordelen van een one-stop-shop principe tijdens je bouwproject:

  • Alle werkzaamheden kunnen op elkaar worden afgestemd doordat wij alle betrokken partijen goed kennen.
  • We hebben regelmatig contact met de opdrachtgever voor vragen en advies.
  • De planning van de verbouwing en de berekening van de kosten kun je geheel uit handen geven. De kosten worden van te voren transparant aan je voorgelegd en wij houden het budget voor je in de gaten.
  • Het hele bouwproject wordt door ons van A tot Z gecoördineerd.
  • Door een strakke planning is de verbouwing zo snel mogelijk achter de rug en kun je weer je woning in. Voor kleinere moderniseringen kun je overigens gewoon in je woning blijven.
  • Afval wordt door ons afgevoerd en overlast voor jou en je buren wordt tot een minimum beperkt.

De verbouwing van je keuken

Een keuken kan mettertijd verouderen en niet meer passen bij je leefwijze. Misschien wil je meer plek voor het hele gezin, of wil je uitgebreid kunnen kokerellen. Een verbouwing van JV Projectrealisatie zorgt ervoor dat jouw keuken praktisch is ingedeeld en op je persoonlijke voorkeuren aansluit. Zo kies je bijvoorbeeld voor een bar, een kookeiland, extra veel kastjes of een groter aanrechtblad. Ook een open keuken of juist een keuken die afgeschermd is van de zithoek behoren tot de mogelijkheden.

Zeer populair: de badkamer verbouwing

Een modernisering van je badkamer kan groot- of kleinschalig aangepakt worden. Zo kun je de wandtegels en vloeren opnieuw laten leggen, maar ook het sanitair vernieuwen. Bij een modernisering van je badkamer met JV Projectrealisatie als verbouw aannemer kom je niet gedurende langere tijd zonder badkamer te zitten. Doordat we gestroomlijnd en vlot te werk gaan, kun je zo snel mogelijk weer in je eigen badkamer terecht.

Verbouwing in Haarlem en omgeving

Laat je verbouwing in Haarlem en omstreken vlot en vakkundig regelen door JV Projectrealisatie. Voor verbouwing, maar ook voor nieuwbouw, renovatie en projectbegeleiding, kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Ook kun je ons direct bereiken op +31 6 10 88 88 86. We zorgen graag voor een stijging van de waarde van je woning en van je wooncomfort door een professionele verbouwing.

Meer informatie?