Biedt de huizenmarkt niet wat je zoekt, danwbouw – Aanemmer in Haarlem en oms kun je besluiten een nieuwbouw woning te laten bouwen. JV Projectrealisatie gevestigd in Haarlem helpt je niet alleen met aanbouw en verbouw, maar ook nieuwbouwprojecten regelen wij graag. We nemen je alles uit handen zodat de bouw van jouw nieuwe huis of bedrijfspand tot in de puntjes is verzorgd. Of het nu gaat om kleine of grote nieuwbouwprojecten: wij helpen je verder!

Totale ontzorging in de nieuwbouw

Als aannemer met jarenlange ervaring in de nieuwbouw voorzien wij je graag van een mooi afgewerkt project. We weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de bouw van een nieuwe woning of pand, waardoor we het traject snel en efficiënt kunnen doorlopen. Van tevoren nemen wij de wensen met betrekking tot de nieuwbouw door en bekijken de locatie nauwkeurig. Daarnaast helpen we je graag bij het nieuwbouw ontwerp, de bouwtekeningen en de nodige vergunningen. Hierbij kunnen we je uiteraard ook voorzien van een passend advies.

Aannemer voor nieuwbouwproject van A tot Z

Tijdens het bouwen van uw nieuwbouw woning streven wij naar de hoogste kwaliteit. Met een uitstekend netwerk van partners die net als wij hoogwaardige kwaliteit waarborgen, kunnen we het nieuwbouwproject van A tot Z regelen. Dit gaat in goed overleg met elkaar en met de opdrachtgever. Hierbij worden alle samenwerkingen gestroomlijnd, voor een vlot en fraai eindresultaat. Wij denken gedurende het hele proces met je mee om zodoende het huis naar jouw wens te creëren.

Aannemer voor nieuwbouw Haarlem en omstreken

JV Projectrealisatie heeft jarenlange ervaring als aannemer in de nieuwbouw. Zo zijn er verschillende voordelen van het werken met ons als professioneel aannemer voor nieuwbouw projecten in de regio Haarlem, Bloemendaal en omstreken. Een aantal voordelen waarvan je profiteert bij een samenwerking met JV Projectrealisatie:

  • Je wordt geheel ontzorgd tijdens de planning en de realisatie van de nieuwbouw woning.
  • Er wordt een hoogstaande kwaliteit gewaarborgd met professionele partners.
  • Je hebt één aanspreekpunt waarbij veelvuldig persoonlijk contact is tijdens de realisatie van de nieuwbouw.
  • We gaan zorgvuldig en klantgericht te werk, bij ieder project.

Nieuwbouw voor elk type huis

Als aannemer in Haarlem bouwen wij huizen in allerlei stijlen. Van traditioneel tot modern en van landelijk tot stadswoning: elk type nieuwbouw woning is bij ons in goede handen. Hierbij leveren onze metselaars die al tientallen jaren actief zijn in het vak prachtig metselwerk en voegwerk. Uiteraard beschik je hierbij weer over de keuze uit diverse afwerkingen.

Offerte voor het bouwproject

Ben je op zoek naar totale ontzorging voor jouw nieuwbouw in Haarlem, Bloemendaal en omstreken, dan helpen wij je graag verder. Neem contact met ons op via het contact- of offerteformulier, of bel ons direct op +31 6 10 88 88 86. Ook voor aanbouw, verbouw en andere bouwprojecten ben je bij JV Projectrealisatie aan het juiste adres. Wij realiseren graag een woning of pand dat aan alle (woon)wensen voldoet.

Meer informatie?