Voldoet je woning niet meer aan je woonwensen, maar blijf je graag in je huidige woonplaats wonen? Dan hoef je niet meteen aan verhuizen te denken. JV Projectrealisatie in Haarlem zorgt er graag voor dat je woning weer aan jouw wensen voldoet. Met behulp van een gehele woning renovatie zorgen wij ervoor dat je woning past bij je huidige gezinssituatie en leefstijl. Dit kan een kleine renovatie zijn zoals het vernieuwen van de badkamer, tot grotere bouwprojecten waarbij de indeling van de volledige woning verandert.

Uitvoerig plannen van renovatie projecten

Renovatie projecten zijn van een heel andere aard dan een nieuwbouw of verbouw project. De woning wordt verbeterd en daarbij wordt de stijl van de woning in veel gevallen behouden. Waar je bij de renovatie van een badkamer of keuken misschien voor een heel nieuw concept kiest, moet een gevel- en dakrenovatie uitgevoerd worden in de stijl van de woning. Wanneer wij een woning renoveren, overleggen wij dan ook nog uitgebreider met de klant dan bij andere bouwprojecten. Zo worden de mogelijkheden en de keuze voor bepaalde materialen en werkwijze uitvoerig besproken.

Al jouw bouwwerkzaamheden bij één bedrijf

Doordat wij de renovatie van je woning zoveel mogelijk in eigen beheer houden, ervaar je minder overlast van het bouwproces. Zo kun je in de meeste gevallen gewoon in je woning blijven wonen. Door het one-shop-stop principe kunnen we je eenvoudig op de hoogte houden, heb je één aanspreekpunt en verloopt het bouwproject gestroomlijnd. Zijn er toch werkzaamheden die uitbesteed moeten worden, dan werken wij met onze vertrouwde partners, die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Zij hebben net als wij werknemers met jarenlange ervaring en vakkennis in dienst.

Renovatie werkzaamheden

Wat zijn jouw renovatieplannen? Als aannemer in Haarlem en omstreken pakken we grote en kleine bouwprojecten voor je aan, of je nu als particulier of als zakelijke klant bij ons aanklopt. Een aantal werkzaamheden gericht op renovatie waarbij je onze hulp zoal in kunt schakelen:

  • Dakrenovatie
  • Renovatie van gevel en kozijnen
  • Keuken renovatie
  • Badkamer renovatie
  • Verwijderen van tussenmuren, veranderen van de indeling van de woning
  • Renovatie voor bouwprojecten van winkels, kantoren en bedrijfsgebouwen
  • Renovatie van monumentale panden

Aannemer voor renovatie Haarlem en omstreken

Naast renovatie in Haarlem en omstreken helpt JV Projectrealisatie je ook graag met nieuwbouw- of verbouwwerkzaamheden en projectbegeleiding. Wil je vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan meteen even contact met ons op via het contactformulier, of bel ons direct op +31 6 10 88 88 86. We helpen je dan zo snel mogelijk verder bij de renovatie van jouw woning, zodat deze weer aansluit op je gewoontes en levensstijl.

Meer informatie?