JV projectrealisatie is een jong maar ervaren aannemersbedrijf, opgericht in 2015. Jesse van Veen – oprichter en eigenaar – heeft na het afronden van zijn studie tot bouwkundig ingenieur en aannemer, het bedrijf opgericht. Na meerdere jaren meegewerkt te hebben met diverse aannemers, is er aan een professionele basis gebouwd. Tel daar de passie voor het werk bij op en je krijgt een bedrijf, genaamd JV projectrealisatie.

Bij ons staat kwaliteit op nummer 1. Altijd en overal. We beschikken over een netwerk van uitstekende vakmensen; van loodgieters tot timmerlieden. Dit zijn vaste partners waar wij het volste vertrouwen in hebben. En laat dat nu net onze tweede kernwaarde zijn: vertrouwen. Wij hebben het volste vertrouwen in onze partners, net als dat u het volste vertrouwen in ons kunt hebben. Zo zorgen wij ervoor dat elk project tot volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Naast kwaliteit en vertrouwen staat ook communicatie hoog bij ons in het vaandel. Door goede communicatie – zowel richting u als richting onze partners en collega’s – halen wij altijd alles uit onze projecten, zorgen wij dat iedereen gedurende het hele project op de hoogte is en voorkomen wij verassingen (en vanzelfsprekend; teleurstellingen). Wij proberen op alle gebieden zo transparant mogelijk te zijn en doen alles in overleg.